Spiller turneringer tilmelding til turneringer

spiller turneringer tilmelding til turneringer

Refusion gives pr kategori, så er en spiller tilmeldt i både single og double Det vil sige, at koster en turnering 150 kr. i single, så skal du selv betale de 100 kr.
Hvis man ønsker at tilmelde sig til mere end én turnering skal dette gøres på samme tid, da en senere tilmelding vil overskrive en tidligere tilmelding, som.
Ved tilmelding til en turnering betaler spilleren turneringsbeløb + Spillerandelen er 100 kr af turneringsbeløbet + tilmeldingsgebyr for deltagelse i 1 kategori. spiller turneringer tilmelding til turneringer Laudrup og Høgh Street 2012 Stævner, turneringer og træf. Find en MTB-klub i nærheden af dig. Du skal dog være opmærksom pÃ¥, at ved at fravælge cookies vil du ogsÃ¥ automatisk fravælge en del af mange hjemmesiders funktionalitet og de vil derfor ikke fungere korrekt. Aktivitetskalender Gymnastik som træning. En tidligere tilmelding overskrives, hvis du efterfølgende foretager en ny tilmelding til samme termin. Du kan blokere for cookies fra denne og andre hjemmesider ved at tilføje domænet under Internetindstillinger i din browser.