Kvaeg foder grovfoder giftige planter sider startside.aspx

kvaeg foder grovfoder giftige planter sider startside.aspx

Skabelonen til aftale om handel med grovfoder er ajourført. I samarbejde med rådgivere i DLBR har SEGES Kvæg tidligere fulgt udviklingen i slætgræsset.
På denne side kan du Aftale om handel med grovfoder. Skabelonen til aftale om handel med grovfoder er ajourført. Majsens tørstof er igen steget.
Kvæg kan dog i kortere perioder tåle et indhold af Vårbrandbæger i foderet på 5 % af grovfodertørstoffet. Det kan dog ikke anbefales at bruge  Mangler: startside. Der findes ingen modgift. Vi har udført effektmåling og -vurdering på de syv bedrifter, der deltog som værter i projektet. Den findes normalt på tørre og lette kulturforstyrrede arealer som vejkanter, grusgrave, øde pladse­r og brakmarker, hvorfra den spredes til nye græs- kløvergræs- og lucernemarker. Mangelfuld bestøvning i flere majssorter Der er indberettet mangelfuld bestøvning i enkelte majsmarker og i flere sorter. Saftafløb fra ensilage — eksempler med ensilering af roer Saftafløb fra ensilage kan både udgøre et energitab og et miljøproblem. Bekæmpelse af stankelbenlarver Det er kun muligt at bekæmpe larverne i efteråret.
kvaeg foder grovfoder giftige planter sider startside.aspx