Da page hvad er en radioamat%C%Br

da page hvad er en radioamat%C%Br

Page 2 želje, da boste postali dobri radioamaterji in da boste svoje znanje prav s potrebuje radioamater za uporabo amaterske radijske.
Page 1 .. Straks ed Eftermiddagstestens Eegyndelse h(rte i C '-Opkald fra . da man godt kan begynde som radioamat (r uden det helt store kendskab til radio. og sR kunne en portion ha e br (df(dt 3 mand - om det skulle re.
Page 1 upotrebljava da ubrzava naelektrisane. ~estice, verovatno .. kognitivni radio namenjeni opsezi “a”, “b”, “ c ” i “d”. Za hva }ena je i analiza signala koji su zastupljeni u nekom delu .. kolega Ilija Krsti} u Radio- amateru br. Tamo se nalaze i vjerne slike diploma i sve potrebne informacije. Dvanaest godina za pet upornih! Bio je to pravi užitak. To govori koliko je ovo teška i zahtjevna diploma. Još jedno novo iskustvo i dogaðaj za pamæenje. Nažalost, i ne mojom krivnjom, mnoge zahtjeve te vrste koji su poslani e-mailom natjecateljskoj komisiji, nisam dobio. Kada je uspijete postaviti, onda obièno nije tako dobra i "snažna" da se s njom lako èuje i odradi veza s VK, CE, ili JT.

Da page hvad er en radioamat%C%Br - fjerner ogs

Nažalost, i ne mojom krivnjom, mnoge zahtjeve te vrste koji su poslani e-mailom natjecateljskoj komisiji, nisam dobio. O ovoj diplomi sam veæ pisao u ranijim brojevima èasopisa i sada samo ponavljam da sve diplome iz programa CQ Magazina mogu biti potvrðene kod nas bez slanja QSL karata u SAD. Smatramo da smo u prvome tjednu postavili dobre temelje za rad onih iza nas. U nastavku donosim osvajaèe ovih diploma. I onda dvije godine ništa. Tamo se nalaze i vjerne slike diploma i sve potrebne informacije. Dubrovniku , neugodno me je iznenadila zbrka koja je vladala samo na tom podruèju.