Bagfacaden category butik og erhverv

bagfacaden category butik og erhverv

Category Archives: Udstillinger .. Her får du baggrunden for udvælgelsen af butikker til gaden. . Indlæg i Butik og erhverv, Udstillinger | 1 kommentar.
Category Archives: Håndværk Her får du et smugkig bag facaden. .. Indlæg i Butik og erhverv, Diverse, Håndværk, Udstillinger, Undersøgelser | Tagged.
Category Archives: Konservering. Post navigation . Skjorterne skal i udstillingen forestille at være helt nye og ligge til salg i en butik. De skal. bagfacaden category butik og erhverv Flash mob in the Copenhagen Metro. Copenhagen Phil playing Peer Gynt. Mange af genstandene har ligget pakket ned i kasser på vores magasin i mange år. Dette sker ved såkaldte dendrokronologiske undersøgelser, hvor træets årringes bredde kortlægges helt præcis. Umiddelbart en let opgave, men den skulle vise sig ikke at bagfacaden category butik og erhverv helt ukompliceret. Et par ældre mennesker, som ser ud til at følges med de to første, stopper også op et øjeblik for at lytte til stemmerne. Jeg tager min audiorecorder frem for at optage lyden. Udvælgelsen var svær, for der var mange gode ansøgere og kreative ansøgninger. I månedsvis har det summet af travlhed i kælderen under Den Gamle By.

Bagfacaden category butik og erhverv - fdte

For at præsentere smykkerne bedst muligt, skulle der produceres mange beslag, og her kom smeden på prøve! Nu er det op til vores gæster, om de kan få noget ud af sporene… Murer Bjarne Andersen konstruerer et element, som viser hvordan vi flytter husets facader. Malerformanden spurgte herefter farvekonservatoren det er mig og bygningsarkæologen, om gavlen skulle have samme grønne farve som vinduerne, hvilket ville være meget logisk. Jeg måtte bare havde den! Mange plastmaterialer er ikke produceret med lang holdbarhed i tankerne, og deres relativt hurtige nedbrydning kan give udfordringer i forhold til at udstille genstandene på museum. Min kollega Birgitte er i gang med at montere velcroen, som gobelinen skal hænges op i.

Bagfacaden category butik og erhverv - ting sikkert:

Og under ét kalder vi det:. Prøven ligger bagefter inde i røret og kan forsigtigt bankes ud. I dag er historie i morgen. Når stoffet har været foldet det samme sted i mange år, kan krøllerne være endda meget svære at få ud igen. En bedømmelse af, hvad hver enkelt genstand kan tåle af behandling var også vigtig.